Geen categorie

Comfortabel kamperen in hartje Veluwe

ANWB Camping De Helfterkamp in Vaassen is volgens velen dé plek op de Veluwe om met je tent of caravan neer te strijken. Deze kleinschalige familiecamping werd zelfs uitgeroepen tot camping van het jaar 2019, met een 9.4 score op Zoover. De gastvrijheid en service, het schone en nette sanitair én de fantastische ligging op de Veluwe scoren hoog, maar er zijn nog veel meer pluspunten die deze camping zo aantrekkelijk maken. Lees snel verder en ontdek zelf waarom deze fijne plek wel eens jouw volgende vakantiebestemming zou kunnen worden.

Oase voor rustzoekers en gezinnen

Kleinschalig, rustig en omringd door groen. De Helfterkamp biedt rustzoekers en gezinnen een welverdiende vakantie te midden van de prachtige natuur. Voor wie tijdens het verblijf even lekker wil bijkomen, kiest voor een veld zonder speeltoestellen. Gezinnen met kinderen kiezen juist voor een veld mét speeltoestellen en komen aan hun trekken op de kinderboerderij en in de speeltuin. Ook het animatieteam en de recreatieschuur zorgen voor een flinke dosis vakantiepret. En niet geheel onbelangrijk voor de oudere kinderen van het gezin; er is gratis wifi. Je vindt alle faciliteiten van ANWB Camping De Helfterkamp op Helfterkamp.nl.

Terug naar de basis of iets meer gemak en comfort?

Wil je lekker ‘back to basic’ kamperen in een tent? Verblijf je graag op een camping met je eigen caravan of camper? Of kies je voor de gezelligheid en faciliteiten van een camping maar wil je verblijven met iets meer gemak en comfort? Familiecamping De Helfterkamp biedt ruimte voor een verblijf met eigen tent, camper of caravan, maar heeft ook comfortabele stacaravans (2-4 personen), stacaravans XL (2-6 personen), tourcaravans met voortent (2-5 personen) én ruime, nette vakantiebungalows (2-6 personen) waar je zelf niet eens hoeft af te wassen. Voor welke accommodatie kies jij? Kijk op Helfterkamp.nl voor meer informatie over alle kampeer- en accommodatiemogelijkheden.

Ga op ontdekkingstocht op de Veluwe

Wat je interesses ook zijn, er is van alles te zien, doen en beleven in de directe omgeving van De Helfterkamp. Fietsen, wandelen en wild spotten op de Veluwe. Lekker shoppen en een hapje eten in Apeldoorn. Een dag vol vakantiepret voor gezinnen met jonge kinderen bij De Koperen Ezel, de op één na leukste kinderboerderij van Nederland. Of een bezoek aan de schaapskooi of Paleis het Loo. Wordt dit mooie stukje Nederland jouw volgende vakantiebestemming?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *