Vrije tijd

Geen sportschool abonnement meer nodig met deze hometrainer!

Ik was al een hele tijd op zoek naar een goede hometrainer, omdat ik vond dat het echt tijd werd om goed voor mijn lichaam te zorgen en dus regelmatig te sporten. Ik was alleen geen fan van sportscholen, dus een hometrainer leek me in dat geval een beter idee. Op Fitnessapparaat.nl heb ik urenlang hometrainers bekeken en vergeleken en uiteindelijk heb ik een weloverwogen keuze gemaakt: het werd de Matrix U50 Hometrainer – XR. Ik kreeg er trouwens ook gratis verzending en montage bij, dus dat was alleen maar mooi meegenomen!

De hometrainer is echt geweldig, want je kunt er heel veel mee doen. Er zijn dertig weerstandsniveaus beschikbaar en verder kun je kiezen uit een aantal trainingsprogramma’s, waaronder een aantal standaardprogramma’s. Zo kun je bijvoorbeeld zeer intensieve intervaltrainingen doen. Deze trainingen zijn echt mijn favoriet, want ze duren niet zo lang en zijn dus hele efficiënte work-outs. Bij intervaltrainingen bouw je spieren op en tegelijkertijd wordt er ook veel vet verbrand. Op deze manier kan ik thuis op mijn eigen hometrainer aan mijn afvaldoelen werken! Aan het einde ben je echt kapot en buiten adem, maar dat vind ik echt heerlijk want dat geeft je het gevoel dat je echt gesport hebt. Een andere handige functie van deze Matrix U50 Hometrainer is de slimme XR Console, waar ik al mijn trainingsgegevens op kan zien. Zo kun je op het grote LCD-scherm bijvoorbeeld de verstreken tijd, resterende tijd, afstand, RPM, snelheid, hartslag, calorieën, Watt, METs en weerstand lezen. Dit vind ik persoonlijk heel fijn, want het motiveert mij echt om het aantal verbrande calorieën omhoog te zien gaan terwijl ik me flink in het zweet werk.

Ik sport nu bijna iedere dag sinds ik deze hometrainer heb. Dit ding maakt de drempel om te sporten een stuk lager, want je kunt het letterlijk gewoon thuis doen. Vaak kijk ik YouTube of Netflix terwijl ik bezig ben op de hometrainer en voor ik het weet, heb ik alweer een training gedaan. Ik raad echt iedereen die thuis op hun gemakje wil sporten aan om ook deze hometrainer te bestellen op Fitnessapparaat.nl. Het mag misschien wat kosten, maar dat geld vind ik het dubbel en dwars waard. Ik ben nu veel gezonder bezig en ik merk ook dat mijn lichaam langzaamaan wat strakker wordt. Mijn kleding zit wat losser en ik zit lekkerder in mijn vel. Ik had nooit gedacht dat deze resultaten zo makkelijk te bereiken zouden zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *