Winkelen

Helemaal klaar voor de winter met mijn Woolrich parka!

Mijn kleding moet altijd van goede kwaliteit zijn, zodat ik er heel lang mee kan doen. Ik vind winkelen namelijk niet bepaald een leuke bezigheid. Dus toen ik een nieuwe winterjas nodig bleek te hebben, ging ik dan ook direct naar Pauw.com om een aantal mooie exemplaren te bekijken. Uiteindelijk heb ik voor een gave Woolrich winterjas gekozen: W’Ss Beaker Parka FF in de kleur navy.

Ik vind de jas echt helemaal geweldig, want ten eerste is hij heerlijk warm! De jas is namelijk slim fit en dat betekent dat hij nauw om je lichaam heen aansluit. De jas heeft een ritssluiting én een knoopsluiting, dus geen wind kan er doorheen ontsnappen. Ook heeft de jas een hoge bontkraag bij de capuchon die erg geschikt is om je nek en hals warm te houden. Deze jas kun je zeker aan bij de koudste temperaturen aankomende winter, zonder dat je loopt te rillen als een rietje. Ik heb me trouwens ook laten vertellen dat Woolrich al sinds 1830 winterjassen produceerde voor arbeiders die in barre weersomstandigheden buiten aan het werk moesten en ook tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog kleding voor soldaten maakte. Woolrich heeft dus al meer dan 100 jaar ervaring met het maken van warme jassen! Ik vind deze lange geschiedenis van het merk erg bijzonder. Er zit eigenlijk een heel verhaal achter je winterjas en je weet zeker dat je een merk hebt dat al jarenlang erg geliefd is en dat de kwaliteit bewezen is.

Naast het feit dat de Woolrich parka lekker warm is, staat hij ook nog eens heel leuk. Het model van de jas is niet te lang, maar ook niet te kort. Verder kleedt hij ook mooi af, ondanks dat het een warme winterjas is. De donkerblauwe kleur vind ik net iets minder hard staan dan zwart en ik kan hem overal bij dragen. De jas is netjes genoeg om naar mijn werk te dragen, maar ik denk dat ik hem ook veel met mijn vrijetijdskleding kan combineren. Ik ben dus helemaal klaar voor de winter met deze Woolrich parka!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *