Geen categorie

Helemaal verliefd op mijn nieuwe camper!

Mijn favoriete vakantie was vroeger altijd om met mijn ouders en de camper naar Frankrijk te gaan. Nu ik volwassen ben, vond ik dat het tijd werd om mijn eigen camper te kopen bij Dejonghattem.nl. Deze winkel heeft namelijk een mooi aanbod tweedehands en nieuwe campers. Ik had eigenlijk nog geen idee naar wat voor soort camper ik op zoek was, dus ging ik maar langs de winkel om me te laten adviseren en het aanbod met eigen ogen te aanschouwen.

De kampeerwinkel De Jong in Hattem is een prachtige winkel, dus het is altijd een uitje om hierheen te gaan als je van kamperen houdt. Dat was deze keer ook niet anders! Ik werd bij binnenkomst al zeer vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers, dus ik vertelde maar meteen dat ik op zoek was naar een mooie camper. De medewerker gaf me een rondleiding door het camperaanbod van de winkel en ik zag heel veel moois voorbij komen. Na een kwartiertje had ik in ieder geval al besloten dat ik een nieuwe camper wilde hebben. Een aantal van die nieuwe modellen waren namelijk zeer luxe uitgevoerd en afgewerkt en dat zag ik wel zitten!

Na wat rondlopen en vragen stellen aan de medewerker, bleef mijn aandacht toch steeds terugkeren naar een bepaalde camper, namelijk de Dethleffs Nomad 530 DR model 2019. Deze camper vond ik zo chique, want hij heeft onder andere een vloerverwarming en airconditioning. Die airco leek me heel handig, want de zomers in Zuid-Frankrijk kunnen enorm heet zijn! En dankzij de vloerverwarming zou ik de camper ook in het voorjaar of najaar kunnen gebruiken, als het nog niet zo heel warm is. Verder was de camper netjes afgewerkt en had het een ruim en vrijstaand bed. Ik begon steeds enthousiaster te worden en uiteindelijk besloot ik diezelfde dag nog om de camper te kopen! Ik ben er vorige week voor het eerst mee naar de camping geweest en ik ben helemaal verliefd op dit ding. Zeker weten dus dat ik in de toekomst nog heel veel gebruik ga maken van deze mooie camper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *