Vrije tijd

Lekker series kijken tijdens het sporten met deze crosstrainer!

Bij Fitnessapparaat.nl heb ik laatst een crosstrainer besteld, omdat ik graag wat meer aan lichaamsbeweging wilde doen. Ik was al een hele tijd lang lid van de sportschool, maar toch ging ik vaak niet vanwege mijn drukke rooster op het werk. Nu ik die crosstrainer heb, kan ik eindelijk weer in mijn eigen tijd lekker sporten wanneer het me uitkomt. Ik ben echt enorm blij met mijn crosstrainer, ook al kostte het aardig wat geld. Ik heb voor een wat duurdere crosstrainer gekozen omdat deze kwalitatief heel goed is. Hij is erg zwaar en heeft een massief gelast stalen frame, dus ik kan er flink op tekeer gaan!

Ik ben voor de Life Fitness Platinum Club Discover SE3HD Crosstrainer gegaan in de kleur Arctic Silver, want deze crosstrainer heeft alles in huis om mijn hele lichaam te trainen. Je kunt er natuurlijk je benen mee trainen, maar ook je armen, borst, buik en rug. Sterker nog, bij deze Life Fitness crosstrainer kun je je eigen trainingsprogramma kiezen en in totaal zijn er 42 trainingsprogramma’s. Je kunt dus steeds een andere spiergroep in je lichaam trainen en lekker afwisselen. Deze elliptische machine belast trouwens niet onnodig mijn knieën en andere gewrichten door het ergonomische ontwerp. Dit probleem had ik wel soms bij crosstrainers op mijn sportschool, maar ik ben heel blij dat ik dat bij deze crosstainer van Life Fitness niet heb. Ook zijn de anti-slip pedalen zo ontworpen dat je je voet goed kan positioneren, zonder dat dit ongemakken veroorzaakt.

Een van de leukste functies aan deze crosstrainer is dat je je sportresultaten bij kunt houden op het dashboard. Je ziet gegevens zoals de tijd, afstand, het aantal calorieën die je verbrandt en je hartslag. Dit motiveert mij echt om iedere keer weer tot het naadje te gaan en alles uit mijn work-out te halen. Op het display kun je verder ook de verschillende trainingsmogelijkheden zien en tevens kun je kiezen voor leuke Lifescape trainingsroutes. Deze trainingsroutes zijn interactief, dus dan lijkt het echt alsof je buiten aan het sporten bent. Maar wat deze crosstrainer pas echt geweldig maakt, is het feit dat je lekker kunt Netflixen tijdens het sporten. Je kunt namelijk series of films streamen op het display. Normaal gesproken hang ik op de bank terwijl ik series kijk, maar nu heb ik geen smoes meer om zo lui te zijn en kijk ik mijn favoriete series en films terwijl ik flink in beweging ben. Twee vliegen in een klap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *