Geen categorie

Met deze geweldige shirts van Gorilla Wear wordt sporten minder erg!

Laatst heb ik een aantal leuke t-shirts gekocht op GorillaWear.com, omdat ik nieuwe sportshirts nodig had. Ik had al eerder sportkleding op deze site besteld en ik was altijd enorm tevreden over de kwaliteit en de designs, dus ik kon niet wachten op mijn pakketje! Gelukkig verzendt Gorilla Wear altijd erg snel, dus kreeg ik gisteren mijn pakketje al binnen en kon ik meteen met mijn nieuwe shirts de sportschool in.

Ik heb een aantal extra t-shirts gekocht omdat ik sinds kort vaker in de sportschool te vinden ben en dus regelmatiger een sportwasje moet draaien. De shirts van Gorilla Wear blijven heel mooi, ook na het wassen. Ik heb bijvoorbeeld een shirt van dit merk al ruim twee jaar bijna iedere week gewassen en hij is nog steeds zoals nieuw! De kleuren en de afbeelding (een Gorilla-logo) zien er gewoon nog mooi uit, dus de kwaliteit is echt heel erg goed.

In mijn nieuwe bestelling zitten twee zwarte en drie felgekleurde shirts. De zwarte vind ik altijd mooi omdat deze zo goed afkleden, waardoor je een stuk slanker lijkt. De shirts zijn namelijk mooi getailleerd, waardoor je middel dunner lijkt. De felgekleurde (in roze, geel en blauw) vond ik leuk voor in de zomer en daarnaast geven ze me echt een vrolijk gevoel. En over vakantie gesproken: ik draag deze shirts ook gewoon als ik op vakantie ben naar een warm land. De shirts staan namelijk superleuk als zomeroutfit met slippertjes en bovendien is de stof lekker luchtdoorlatend, waardoor je je niet een ongeluk hoeft te zweten als het warmer dan 30 graden is.

De shirts zijn tenslotte ook makkelijk te combineren met de rest van mijn sportkleding en sportschoenen. Vaak is mijn gehele sportoutfit van Gorilla Wear, maar soms ook niet. De Gorilla Wear t-shirts staan namelijk ook leuk bij andere merken. De zwarte shirts kan ik sowieso bij letterlijk alles dragen en die felgekleurde zijn leuk bij mijn korte sportbroeken. Ik heb al vaak complimentjes in de sportschool gekregen als ik een Gorilla Wear t-shirt droeg en een vriendin heeft ook gezegd dat ze door mij nu ook helemaal fan is geworden van dit merk. Onze inside joke luidt dat we sporten minder erg vinden als we Gorilla Wear dragen, maar als je mooie sportkleding aanhebt, dan voel je je ook echt beter. Ik vind deze shirts dus echt een aanrader voor iedereen die (regelmatig) sport!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *