Winkelen

Mooie caravan gevonden die binnen mijn budget past!

Ik heb laatst een mooie tweedehands caravan gekocht bij Dejonghattem.nl. Ik was al een hele tijd op zoek naar een goede caravan voor een zacht prijsje, dus dan kom je al snel uit op een tweedehands exemplaar. Voordat ik bij De Jong kwam, had ik al heel veel (zowel nieuwe als tweedehands) caravans bekeken op verschillende plekken en bij allerlei verkopers. Toch was er iedere keer wel weer iets met de caravan zelf of was het gewoonweg boven mijn budget. Je kunt dus wel begrijpen dat ik enorm blij was toen ik bij kampeerwinkel De Jong mijn droomcaravan tegen het lijf liep die ook nog eens binnen mijn budget viel!

Het fijne aan Dejonghattem.nl is dat ze een brede selectie aan mooie caravans in verschillende prijscategorieën hebben. Zo kon ik hier met mijn budget terecht voor zowel tweedehands als nieuwe caravans. Het was dus nog wel moeilijk kiezen, maar ik heb veel aan het advies van de medewerkers gehad. Ik legde uit wat ik belangrijk vond aan een caravan en aan de hand hiervan hebben we samen gekeken welke caravans bij mijn wensen pasten. Uiteindelijk heb ik een hele leuke caravan gevonden die zo goed als nieuw was met als bouwjaar 2017 en nauwelijks gebruikt. Het mooie was ook dat deze ruim onder mijn beoogde budget zat! Ik besloot om deze caravan meteen te kopen, want ik had gewoon het gevoel dat dit hem echt zou zijn.

Nu heb ik de caravan een aantal weken in mijn bezit en ik ben er echt heel erg blij mee. Ik heb er net een paar dagen mee op een camping in Duitsland gezeten en de caravan beviel heel goed. Zoals ik al zei, is deze caravan nauwelijks gebruikt door de vorige eigenaar, dus ik heb echt het gevoel dat dit gewoon een spiksplinternieuwe caravan is en helemaal van mij is. Ik kan echt iedereen aanraden om ook bij De Jong in Hattem te kijken voor een nieuwe caravan. Of je nu veel te besteden of juist een kleiner budget (zoals ik) hebt, je kunt hier altijd terecht voor goede kwaliteit caravans!

One thought on “Mooie caravan gevonden die binnen mijn budget past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *