Vrije tijd

Wil jij supersnel je rijbewijs halen?

Ben je (bijna) 17 en kan je niet wachten om de weg op te gaan? Of wil je solliciteren voor een nieuwe functie waarbij je je rijbewijs direct nodig hebt? Geen stress! Je hoeft echt niet wekenlang te lessen voor je je rijbewijs in handen hebt. Met een supersnelle cursus heb je binnen een maand de juiste rijskills én je roze pasje op zak. Is dit iets voor jou?

In 3 weken je roze pasje op zak

Val jij bijna in slaap bij het idee dat je wekenlang rijlessen moet nemen voor je een keer kunt afrijden? Heb je geen zin om elke week maar een paar uren te lessen, om de week erna voor je gevoel weer opnieuw te moeten wennen aan de auto en het verkeer? Grote kans dat je blij wordt van een spoedcursus autorijden. Bij autorijschool Kooiman in Amersfoort kan dit. Daar kan je al binnen 3 weken je rijbewijs halen. Kijk voor alle mogelijkheden op: Rijschoolkooiman.nl. Waar wacht je dus nog op? Ga direct op volle kracht aan de slag met deze superleuke spoedcursus.

Waarom niet nóg sneller je rijbewijs halen?

De auto leren kennen, begrijpen hoe alles werkt én tegelijkertijd op het verkeer en de instructies van je instructeur letten… Autorijlessen zijn behoorlijk intensief. Als je je rijbewijs nóg sneller wilt halen, blijkt in de praktijk dat je veel vergeet en niet de juiste competenties ontwikkelt om een goede chauffeur te worden. In 3 weken tijd heb je tussen de lessen door wel genoeg tijd om de opgedane kennis goed te laten bezinken. Hierdoor werk je aan een stevige basis om veilig de weg op te gaan. Wel zo belangrijk!

Is dit de juiste rijopleiding voor mij?

Voor wie al wat rijervaring heeft is deze spoedcursus de juiste keuze. Via de website van Rijschool Kooiman vraag je gemakkelijk een proefles aan. Zo krijgt je instructeur een goed inzicht in het aantal lessen dat je nodig hebt voor je kunt afrijden. Voor racemonsters die in Amersfoort, Nijkerk, Woudenberg, Baarn, Soest, Leusden of Hoevelaken wonen of willen lessen is dit dé kans om snel de weg op te kunnen. Zorg er wel voor dat je bij aanvang van de cursus je theorie op zak hebt. Maar hiervoor kun je tegenwoordig al vanaf je 16e examen doen en dit certificaat blijft anderhalf jaar geldig. Scoor dus snel dat papiertje, stap de auto in, gas erop en gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *