Huis & haard

Zo vindt u uw droomhuis in Duitsland

Rust, meer leefruimte en een hogere levensstandaard. Zomaar een paar voordelen van het leven in Duitsland. Door de relatief lage prijzen en het grote aanbod koopwoningen ligt een droomhuis binnen handbereik. Dus waar wacht u nog op? Oost Makelaardij is actief in het grensgebied bij Emmen en begeleidt u graag bij deze zoektocht.

Jarenlange ervaring in Duitsland
Als leek is het kopen van een woning in Duitsland een hele onderneming. In Duitsland gelden andere regels en procedures dan in Nederland. En daarnaast is de taal mogelijk ook struikelblok. Maakt u zich daarover maar geen zorgen. Oost Makelaardij neemt dit uit handen en assisteert u van de bezichtiging tot de oplevering. Zo hoeft u zich niet te verdiepen in de waardebepaling van een huis, juridische regelgeving en het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Bovendien beschikt de makelaardij over een uitgebreid netwerk en heeft het jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Duitsland.

Ruim aanbod
Op de website oostmakelaardij.nl vindt u voor de regio Nordhorn, Gronau en Schüttorf een ruim woningaanbod. Van woonboerderij tot appartement en van vrijstaande woning tot bungalow. Het is zelfs mogelijk om een stuk bouwgrond te kopen en daar uw droomhuis op te bouwen. In Duitsland is er genoeg ruimte, de grond betaalbaar en het bouwproces eenvoudiger.

Financiering
Oost Makelaardij werkt samen met betrouwbare financiёle adviseurs. De adviseur analyseert uw persoonlijke situatie en wensen en biedt samen met Oost Makelaardij professionele begeleiding tijdens het gehele kooptraject. Door de samenwerking met verschillende geldverstrekkers ontvangt u een divers aanbod van hypotheken. Het uiteindelijke doel; voor u de perfecte hypotheek op maat.

Vrijblijvend contact
Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende zoekopdracht. Wilt u meer informatie over het kopen van een huis in Duitsland? U kunt terecht op de website oostmakelaardij.nl. Daar leest u ook referenties van succesvolle kopers die u voor zijn gegaan. Oost Makelaardij helpt ook ú graag bij de aankoop van een woning in Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *